Kosttilskudd

Menneskekroppens helse sett i en helhet, starter på det cellulære nivået. Vi er vokst opp med en overbevisning om at riktig kosthold er det samme som å være riktig ernært. Det er imidlertid slik at kosthold er det vi spiser og drikker, mens ernæring er hva som blir tatt opp i kroppen fra maten vi inntar og hva som skilles ut igjen uten å ha blitt nyttegjort.

Maten vi spiser har ikke alltid den mengden næringsstoffer som kroppen trenger. Maten påvirkes av jordsmonnet der den dyrkes og av måten den dyrkes på. Mengden mat vi må spise for å oppnå optimal ernæring er etterhvert blitt ganske stor. Om vi velger tradisjonelt dyrket mat eller økologisk, påvirker også næringsverdien og mengden giftstoffer vi eksponeres for.

Helsemyndighetene sier at vi får nok vitaminer og mineraler fra kostholdet, hvis vi har et «sunt og variert» kosthold. Forskning tyder på at denne påstanden er gal, og at folk flest får i seg for lite av ett eller flere vitaminer og mineraler. Flere forskermiljøer ved amerikanske universiteter anbefaler at hele befolkningen tar kosttilskudd med vitaminer og mineraler.

Vitamvitalis anbefaler kostilskudd fra GNLD. Dette er rene produkter som er forsket frem gjennom 55 år.

Lenke til nettbutikk hvor du kan bestille rene og naturlige kosttilskudd fra fullverdig kost.

Produktkatalog for Kosttilskudd som  forhandles av Vitamvitalis.

Kosttilskudd bør ikke inntas i store mengder på lykke og fromme. Jeg anbefaler en Hårmineralanalyse for å få et bilde av hva din kropp trenger av tilskudd og hva slags kosthold som anbefales for å rette opp i eventuelle ernæringsmessige skjevheter.

Ta kontakt pr tlf: 48145975 eller email: annelisegj@gmail.com for spørsmål og bestilling.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Sunn kropp gjør livet godt.