Hormonyoga og yoga for stressreduksjon (yinyoga)

Hormonyoga

Det er spennende og inspirerende å lære mer om hvordan våre hormoner styrer vår kropp og vårt sinn på ulike måter og hvordan vi kan påvirke disse ved ulike yogaprogram.

Hormonyoga er kraftfulle yogateknikker som retter seg mot eggstokkene, skjoldbruskkjertelen, hypofysen og binyrene for å revitalisere hormonproduksjonen. Hormonyoga passer for alle friske kvinner og kvinner med PMS; PCOS; infertilitet og overgangsplager.  Etter klimakteriet kan kvinner med fordel gjøre hormonyoga for å fortsette å kjenne seg unge og vitale. Yogaen er stressreduserende og gir deg rett og slett livsglede og livskraft.

Det holdes kurs i Hormonyoga, Yoga for stressreduksjon og bedre beveglighet , gravidyoga og barselyoga Ved Klinikk Andøya i Vågsbygd.

Ønsker du å delta i en gruppe ta kontakt på alg@vitamvitalis.com, eller kontakt Anne Lise på 48 14 59 75.

Deler her en forskningsartikkel og Hormonyogaens virkning på produksjonen av Østrogen og bedring av søvnproblemer hos kvinner i Klimakteriet:

2012 Afonso Menopause-1

Høstens kurs! 

Selv om kursene er påbegynt er det fortsatt plass og du er velkommen til å melde deg på.

 

1. Yoga for kvinnens hormonsystem

Kvinner kan ha PMS plager, problemet med å bli gravide og ha klimakteriebesvær. Disse kursene anbefales ved dårlig nattesøvn,  skjoldkjertel -ubalanser, utmattede binyrer(utbrenthetssymtomer), nedsatt sexlyst og vektproblematikk. Ønsker du å holde ditt hormonsystem ungt og vitalt passer dette for deg.

Har du hatt hormonelt betinget brystkreft, spør din lege før du melder deg på kurset.

Tirsdager: 16.15 – 17.30.  Oppstart: 23/8 – 13/12 – 2016.

Fredager: 09 – 10.15. Oppstart: 26/8 – 16/12 – 2016

Pris: 2880,-  16 ganger, Fri uke 40.

2. Yoga for stressreduksjon og større bevegelighet

Passer for både kvinner og menn. I denne timen jobber vi mye med å øke bevegeligheten i kroppens ledd og ryggraden. Har du stive og stramme muskler er dette timen for deg. Har du en stressende eller stillesittende jobb kan denne yogaen hjelpe deg å finne tilbake til ro og balanse i hverdagen.

Er du aktiv løper eller sykler kan denne timen hjelpe deg å hanskes med stive og stramme muskler, ledd og ryggplager.

Onsdager: 19.15 – 20.30

Oppstart: 24/8 – 14/12 – 2016.

Pris: 2880,- 16 ganger. Fri uke 40.

Sunn kropp gjør livet godt.