Ansikt SPA + ALT

En nærende og avslappende ansiktsbehandling. Gi din hud næring med økologiske hudpleie produkter.

Behandlingen er fukt-balansernde, renser og avgifter huden og en lett massasje løsner spenninger i ansiktets hudlag og bindevev.

  • dyprens
  • ph-balansering
  • fukt-balansering

Unn deg selv en time med NURTIANCE organic skin care.

Ønsker du å jobbe i dypet av din hud og ditt bindevev?

Da anbefales 55 min med Spa +ALT

ALT ( Ansiktsløftningsteknikk)

Formålet med ansiktsløft- teknikker (A.L.T.) er å gi ansiktet et løft, å skape større symmetri, bedre mimikk og dermed gjøre ansiktet mer elastisk og imøtekommende.

Ansiktstløft -teknikker (A.L.T.) er en blanding av teknikker fra kraniosakralterapi ( kraniell osteopati) og fra bindevevsmassasje. Vi arbejder med ansikt, hals og nakke, hvor bindevev og muskler blir avspent. Ved å stimulere blodsirkulasjon, nerver, avspenne muskler og bindevev, utglattes rynker fra «innsiden» og ansiktets symmetri gjenopprettes.

Jeg benytter den økologisk hudpleieserie Nutriance organic skin care. Dette er en helt ny hudpleieserie. Den revitaliserer huden, styrker hudens naturlige forsvar og reduserer tegn på for tidlig aldring. Den finnes i Tørr – normal hud og Kombinert – fet hud.

Den er basert på 10 ekstrakter fra sjøgress, rent patentert havvann,15 essensielle oljer og 10 plante-vann og planteekstrakter. Peptider som styrker det beskyttende hudlaget, viktige fettsyrer og beskyttende antioksidanter. De havbaserte stoffene kommer fra en beskyttet biosfære utenfor øygruppen Molene utenfor Bretagne.
Hudpleieserien er utarbeidet i samarbeid med ledende hudpleie-eksperter og marinbiologer. Klinisk testes på dermatologi-sentre i Frankrike.

 

Sunn kropp gjør livet godt.